Το Κοινωνικό Εθελοντικό Δικτύο «#Κανείς_ Μόνος» σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων , με την στήριξη της κυρίας Ευαγγελίας Λιακούλη, βουλευτή ΚΙΝΑΛ του ν. Λάρισας, τη συμμετοχή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) «Έξυπνα παιδιά» καθώς και την στήριξη επαγγελματιών και καταστημάτων της πόλης, διοργάνωσε εθελοντική δράση στην Πλατεία «Γιάννη Πατέρα»  με έργα παρεμβάσεων αισθητικής ανάπλασης και αναμόρφωσης στον «υιοθετημένο» εδώ και ένα χρόνο χώρο αναψυχής στην καρδιά της πόλης μας.

Πιστοί στο ραντεβού του το Δίκτυο  «#Κανείς_ Μόνος» και όλοι οι συνεργαζόμενοι Φορείς, δημιούργησαν μια ευχάριστη απογευματινή ατμόσφαιρα στην καρδιά του κέντρου και του καλοκαιριού, στην πλατεία «Ι. Πατέρα», αναμορφώνοντας αυτήν την όμορφη γωνιά πρασίνου στην πόλη,  και γεμίζοντας την με χρώματα και δημιουργίες από μικρούς και μεγάλους φίλους. Η συγκεκριμένη δράση πλαισιώθηκε με δενδροφύτευση κηπευτικών φυτών, κατάλληλα για την εποχή, ενισχύοντας και αναδεικνύοντας το πράσινο του πάρκου και ενισχύοντας την καλαισθησία του συγκεκριμένου χώρου.

Η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου ήταν για μια ακόμη φορά συγκινητική, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα το Δίκτυο και του δίνει κίνητρο για νέες δράσεις στο μέλλον.  Όπως δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους: «Θέλουμε να τονίσουμε ότι σε κάθε μας δράση για την ευόδωση του σκοπού  αυτής κρίνεται δυσαναπλήρωτη η εθελοντική συμβολή  και η ευαισθησία που επιδεικνύουν τόσο οι συμπολίτες μας όσο και  οι επαγγελματίες και καταστηματάρχες της πόλης μας που μας συνδράμουν. Γι αυτόν το λόγο θέλουμε  να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας για την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα:

1)Το Δήμο Λαρισαίων που πρόθυμα ανταποκρίνεται σε κάθε προσπάθειά μας

2) Τα ΚΔΑΠ «Έξυπνα Παιδιά»  1ο Κέντρο Κενταύρων 15Β, 2ο Κέντρο Μανδηλαρά 108 & Υψηλάντου, Άγιος Κωνσταντίνος και όλες τις Υπεύθυνες του Κέντρου που με τους μικρούς μαθητές τους φιλοτέχνησαν χαρούμενες δημιουργίες

3) Το τυπογραφείο-γραφικές τέχνες «ARTOFFICE» του κ .Σπύρου Μητρούλια , Δίρφης 1 για την πινακίδα του #Κανείς _Μόνος 

4) Την εταιρεία LEROY-MERLIN, 8Ο χιλιόμετρο Λαρίσης-Αθηνών ,που μας διέθεσε όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τα υλικά βαψίματος για την ανάπλαση της Πλατείας Γιάννη Πατέρα( χρώματα- μπογιές-πινέλα- κασπώ-ομπρέλα) 

5)Το εστιατόριο «Παραδοσιακό», πλατεία Νεάπολης, 1ης Μεραρχίας και Πετροπούλου,για την χορηγία των εμφιαλωμένων νερών

6) Τον κ.Δημήτρη Παπατζέλη για την προσφορά τραπεζο-καθισμάτων

7) Την κυρία Αναστασία Καψιώχα,  κατάστημα  «Καψιώχα» καφεκοπτείο-ξηροί καρποί –είδη ζαχαροπλαστικής, Κύπρου 86, για την προσφορά κερασμάτων

8) Το ανθοπωλείο Fiorentino , Luxury  Floral Service, Ηρώων Πολυτεχνείου 86 για την προσφορά καλλωπιστικών λουλουδιών για το διάκοσμο των κασπώ

9) Τον κύριο Νίκο Γρίβα για την κάλυψη του ήχου- μουσικής της εκδήλωσης.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη αν δεν απευθύνουμε λόγια ευγνωμοσύνης  σε όλους/-ες εσάς που μας συντρέξατε και με κάθε πρόσφορο τρόπο στηρίξατε το εγχείρημα μας.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς τη δική σας συμμετοχή τίποτα  δεν θα είχε επιτευχθεί!

 Ευχόμαστε σε όλους να έχετε ένα καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω απ’ όλα, ανανεώνοντας το ραντεβού μας μέχρι την επόμενη με διάθεση και όραμα για νέες  δράσεις!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Βασίλης Πινακάς και η πρόεδρος του τέταρτου Δημοτικού Διαμερίσματος κα. Ειρήνη Χατζούλη.