Στις αρχαιρεσίες του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συμμετείχε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Η Γραμματέας της Κ.Ο., αφού συνομίλησε με τους παρόντες υποψηφίους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην σημερινή εκλογική διαδικασία, επεσήμανε τα εξής:

«Σήμερα συμμετείχα, ως μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στις διαδικασίες ανάδειξης του νέου Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου του Παραρτήματος Λάρισας.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο παλαιότερος και ο σημαντικότερος οργανισμός αλληλεγγύης και εθελοντισμού στη χώρα μας, με σπουδαία ιστορία και συνεχή παρουσία στην ανιδιοτελή προσφορά βοήθειας και συμπαράστασης στα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των αλλεπάλληλων κρίσεων, που βιώνει ο Τόπος μας και οι Άνθρωποι μας.

Στο νομό Λάρισας, η συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών στα τμήματα του Ερυθρού Σταυρού, είναι δείκτης της ευαισθησίας των ανθρώπων μας και της αγάπης τους για τον συνάνθρωπο. Αυτό το κρατάμε μέσα μας, γιατί η Λάρισα έχει τεράστιες δυνατότητες να πετύχει κοινωνική ισοτιμία και συνοχή, αν απελευθερώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της περιοχής μας.

Από την πλευρά του, ο ΕΕΣ και η Διοίκησή του , τίμησαν επανειλημμένα το νομό μας με δράσεις και διακρίσεις, αλλά και με τη δημιουργία του Περιφερειακού Παραρτήματος Ελασσόνας, που έδωσε πνοή στην περιοχή και ενίσχυσε τις δυνάμεις αντίστασης στην φτώχεια, στην κοινωνική ανισότητα, στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και στην εκπαίδευση νέων ανθρώπων στις πρώτες βοήθειες και στην συμμετοχή αντιμετώπισης κρίσεων.    

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους τους υποψηφίους, οι οποίοι επιθυμούν να συμβάλουν ενεργά στην διατήρηση και ενίσχυση του σπουδαίου ανθρωπιστικού έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος, διαχρονικά ‘παρών’, στηρίζει και επουλώνει τις πληγές μας, μέσω της καθημερινής προσφοράς και άοκνης προσπάθειας των Εθελοντών του».